Öka din beläggning!

Greenfee Outlet-appen hjälper dig
att sälja svårsålda starttider.

Klubbchef? Ring Anders så berättar han mer.

Få tillgång till ca 50.000 golfare i vår app från start.

Det är enkel matematik. Vi gör dig till en hjälte.

0 st
Rundor i snitt per dag
0 dagar
Speldagar per år
0 greenfees
Sålda starttider per år
0 x 100 kr
Merförsäljning i snitt
0 kr
Snittgreenfee (ord pris)
0% rabatt
GO Snittrabatt
0kr
GO avgift per greenfee
0 720 kr
Möjlig intäkt med GO
”Vi är mycket glada över att ansluta GolfStars alla 19 banor till Greenfee Outlet. Detta är en produkt och marknadsföringskanal vi sökt efter i flera år för att kunna sälja ut våra överskottstider. Att via Greenfee Outlet kunna erbjuda golfarna en bra rabatt på starttider som annars i princip aldrig skulle nyttjas tycker vi är bra. Dessutom har vi 100 % kontroll över vårt startidsschema och kan därmed bestämma exakt när, hur många och vilka banor vi vill släppa starttider på. Det känns supertryggt!”

”För vår del så är möjligheten att sälja ut obokade starttider intressant. I alla fall när det handlar om så kort förbokning som Greenfee Outlet erbjuder, dvs dagen innan eller samma dag. Detta i kombination med möjligheten att vi själva kan bestämma priset på tiden i denna kanal och också vilken av våra banor som ev har högre tillgänglighet är vettig.”

”Det är en utmaning att ha tillgänglighet för våra medlemmar samtidigt som du inte vill tappa greenfeeintäkter.
Greenfee Outlet är ett väldigt bra verktyg för att kunna ha en balans mellan tillgänglighet och gästspel”. Greenfee Outlet erbjuder en kanal ut till golfare som det generellt är svårt att nå ut till.
Detta i kombination med att kunna sälja ut obokade tider med kort varsel gör det intressant. Eftersom det är så pass kort förbokning så påverkas inte tillgängligheten för våra medlemmar.

Sedan har vi alltid möjligheten att gasa och bromsa vilka tider vi släpper”.

Vill du att vi berättar mer?